Beques “Joves Talents”

Estem molt contents d’iniciar l’activitat de tardor amb els tallers d’entrenament d’habilitats personals i tècniques d’aprenentatge dels joves universitaris.

Avui reprenem les sessions amb el primer grup beneficiari a les “Beques DISS” de la Fundació Agbar. El proper 1 d’octubre tindrà lloc amb els cinc nous joves que s’incorporen a aquest programa.

Instituts de barris vulnerables de Barcelona, ​​Cornellà de Ll., Esplugues de Ll., Sant Joan Despí i Sta. Coloma de Gramenet, són els participants que estudiants amb ganes i capacitat de cursar una carrera, malgrat la seva situació de desavantatge social.

Els Instituts,

– Baix Llobregat: Aurelia Campmany, L’Ateneu Instructiu, Ferrer i Guàrdia, Joanot Martorell.

–  Barcelona: Barcelona Congrés, Pau Claris.

–  Sta. Coloma de G.: Numància

Des de l’Aula Actual posem el nostre gra de sorra: Jordi Balcells, psiocòleg i pedagog, director del programa, realitza el monitoratge d’aquests estudiants amb el seguiment de la seva evolució acadèmica.

A través d’un treball col·laboratiu oferim suport per diverses vies. La durada de la beca seran els anys de carrera, però també el finançament d’alguns de les despeses derivades dels estudis.

Potenciar l’ascensor social a través de l’educació, ajudant els joves d’instituts de zones complexes, a accedir a la universitat és la raó de ser del que fem.

Aquí podeu veure què diuen alguns/es dels/es Directors / es: