Avui, 21 d’abril, arrenca un nou curs virtual d’Entrenament mental -per a majors de 55 anys- a la Casa del Mar de Barcelona, en el qual ja hi ha sis persones inscrites.

Durant el curs on-line, que s’impartirà de 16’30 a 18h tots els dimecres, es fan activitats per entrenar la memòria. potenciant la capacitat de retenció en les seves concrecions. A la vegada, també es cerca una bona gestió de les emocions, reforçant la relació i comunicació amb altres persones del grup, la capacitat de pensar en lògica– per a interpretar els fets, i la capacitat creativa gràfica i plàstica com a recurs que obre la ment i la relaxa.

Aquest és el segon curs d’entrenament mental que per la pandèmia es va haver d’adaptar a les noves realitats telemàtiques – el primer es va obrir a Terrassa el desembre passat-, però segons la coordinadora de projectes d’Aula Actual, Aurora Gómez ” el què ens hem adonat del curs on-line de Terrasa és que igualment les persones participants fan grup i es recolzen les unes amb les altres, trencant l’isolament que alguns es troben per causa de la Covid-19″.

Per a fer les incripcions: Casa del Mar: Telèfon 93 441 48 59