Aquest octubre es reprenen els tallers d’entrenament mental per la gent gran

Aquest mes d’octubre des d’Aula Actual reprenem set tallers d’entrenament mental dirigits especialment a la gent gran, precisament la població més colpejada per la pandèmia que estem vivint.

Aquests tallers que busquen postergar els processos d’envelliment a les persones amb exercicis especialitzats,  es despleguen a Terrassa – al Casal Cívic de Can Boada i el Casal Cívic Centre (de Terrasa)-; a Barcelona – a través de la Coordinadora de Pensionistes  i de la Casa del Mar – i dos a Sant Joan Despí– a les AV de Les Planes i el Pi- es desplegaran amb les màximes mesures higièniques respectant distàncies físiques i mascaretes, i una desinfecció constant dels centres.

“Hem de destacar la bona acollida i disposició a que siguin realitat la realització dels tallers en una cursa contra la soledat i aïllament d’aquest col·lectiu que ha decidit participar-hi. Ningú pot decidir per ells i elles el tancaments dels llocs on poden desenvolupar-se”, ha volgut destacar la coordinadora dels tallers, Aurora Gómez.