Aula Actual, 22 juny 2022.- Aquets dies, el projecte de mentoria d’Aula Actual, tenint al capdavant al seu director, Jordi Balcells, ha tingut la darrera reunió de curs de les tres primeres promocions dels i les joves Beques Joves Talents d’Aigües de Barcelona. 

Durant la sessió, el psicòleg i pedagog Jordi Balcells els ha explicat com crear un producte o servei (de forma lúdica) dirigit al reforç escolar. També ha fet una valoració del rendiment acadèmic del grup de becaris/es i un seguiment de cadascun dels casos, per a donar suport acadèmic, professional i emocional en el darrer tram dels seus estudis, ja que alguns d’ells acaben aquest any la carrera. Se sumaran, doncs, als 3 joves becats que van acabar ara fa dos anys: la Inés, el Cristian i el Sergi.

Igualment, els i les becàries de les promocions 2020 i 2021 han assistit també a la última sessió de mentoria i acompanyament del director d’Aula Actual. 

El programa Beques Joves Talents és un programa d’Aigües de Barcelona en col·laboració amb la CONFAVC iniciat el 2016, on actualment ja són prop de 25 el total d’alumnes becats i becades, per a cursar els seus estudis a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Som #EscoladeVida. Coneix tots els i les #JovesTalents aquí: https://bit.ly/3DUug6g