Aula Actual, estrena web! Hem fet una renovació amb la finalitat de visibilitzar encara més , la filosofia d’aquest projecte nascut el 2007 a la Federació d’Associacions Veïnals del Baix Llobregat (FAVBaix): convertir-se en una “escola de vida que comença als barris” i que dota de recursos als veïns i a les veïnes en totes les etapes vitals de les seves vides: des de la infantesa fins la vellesa, per a millorar la seva qualitat de vida, amb el propòsit de contrarestar les desigualtats socials.

La nostra web presenta tres novetats rellevants:

1) Visibilitza les “aules” per a cada públic diana: Des de la “homepage” es poden veure quins són els programes que impulsem per a cada franja d’edat. Per exemple, en el cas dels i les joves, parlem dels projecte dels “Joves Talents o de “Reforç educatiu”, entre d’altres. I en el cas de la gent gran, del projecte d’entrenament mental, d’intercanvi generacional o del programa “Barris plens de memòria”.

2) Recursos i materials didàctics per a consultar o fer servir: Des de la nostra pàgina web, tant les persones voluntàries que treballen en els projectes com el públic en general, pot descarregar-se i consultar els materials d’acompanyament dels nostres projectes que fem servir, ja siguin manuals d’exercicis de memòria, xerrades audiovisuals sobre com millorar la salut amb la gent gran, materials entorn l’educació, tècniques d’aprenentatge, etc.

3) Què podem fer nosaltres? Com a novetat s’incorpora un apartat apel·lant a tothom a poder formar d’aquest equip – a través de voluntariat- o a la responsabilitat social corporativa, en forma de donacions.

4) Sala de premsa: Comptem amb un espai per a penjar els articles que com a veu experta ha publicat el nostre Director, Jordi Balcells, o on les professionals dels mitjans de comunicació poden trobar imatges i vídeos, i les memòries, per si requereixen una informació divulgativa del projecte.