Les Aules

Joves talents

Voluntariat Educatiu

Després de l’horari escolar, els i les becades fan un voluntariat educatiu acompanyant a infants/ joves amb dificultats d’aprenentatge, i esdevenen un referent pel seu creixement personal.

Actualment oferim suport acadèmic i motivacional a nens /es que provenen d’escoles d’alta complexitat, oferint-los una formació d’acord a la seva edat i capacitació acadèmica que els permeti afrontar les seves vides amb preparació i responsabilitat.

Els Joves Talents són qui s’impliquen fent de tutors/es i col·laborant en el disseny i la implantació estratègica de manera voluntària perquè aquests alumnes amb dificultats millorin el seu rendiment escolar 

En un primer moment, els i les Joves Talent són tutoritzats/des per personal d’Aula Actual, que els hi proporciona una formació per realitzar la seva tasca en les millors condicions.

El principal eix d’actuació consisteix en recolzar els nois i noies a desenvolupar l’atenció, el raonament i la memòria.  

Gràcies al suport dels i les Joves Talents podem estudiar les causes que provoquen l’abandonament escolar prematur i l’absentisme per desenvolupar actuacions de prevenció.

i
Metodologia especial pel reforç escolar

PDF

Qui hi col·labora?

Entitats i institucions que col·laboren en alguna de les activitats de les aules

Vols fer voluntariat?

Persones que aporten talent, coneixements i experiència en els projectes