Aquesta entrega cap a companys més petits és molt bonica: els becats i les becaques els poden ajudar gairebé com a col·legues.” Amb aquestes paraules la directora de lIES Maria Aurèlia Campany de Cornellà, Gemma Coll, expressava la seva satisfacció pel fet que quatre alumnes del centre rebran properament un servei de reforç educatiu de quatre “Joves Talents” d’Aula Actual -en Sergi, en Zepi, l’Oumaya i l’Oussuma- destacant-ne també el fet que aquests dos d’aquests són ex-alumnes del centre.El fet que ho faci gent tant jove (ex alumnes) és un tresor i un gran enriquiment personal. Les persones de les famílies participants estan molt contentes i agraïdes d’aquest reforç que fareu a les seves filles”, va afegir Coll en la reunió on-line que es va fer el passat 18 de març amb el director d’Aula Actual, Jordi Balcells, i els i les quatre becades Joves Talents involucrades en el projecte.

En aquest cas les esmentades becades i becats que ja estudien carreres universitàries de ciència i tecnologia faran reforç educatiu on-line en matemàtiques, física i química una hora o hora mitja setmanal a quatre alumnes amb dificultats d’aprenantatge.

La directora del centre va també va mostrar-se agraïda amb el projecte d’Aula Actual i el fet que  “els Joves Talents que puguin compartir el seu saber”. “És tota una trajectòria de vida. I no és gens comú que les persones facin coses pels altres”, va concloure coll.