Experts

Aquest apartat recull els professionals que hi ha darrere dels espais temàtics, aportant els seus coneixements i expertesa, aquests no existirien sense la seva col·laboració. Garanteixen l'actualització i la qualitat dels continguts.

Jordi Balcells Gene, Director de Aula Actual

Professor de pedagogia terapèutica. Llicenciat en psicologia industrial i clínica. Psicoterapeuta. Màster en direcció de la formació i desenvolupament de les organitzacions. Màster internacional en comunicació organitzacional.
He estat: educador al Tribunal de Menors, director de diversos centres educatius (També en l’educació especial d i iniciador del primer moviment d’escola activa de pares), director de RR.HH. de diverses empreses, director de l’escola universitària empresarial de Caixa Terrassa, adscrita a la UPC i autor de diverses publicacions, entre elles: “Para una pedagogía integral vivencial” i “Los hijos, como estimular su potencial de éxito”.

Ana Ramo. Alimentació per les persones amb sobrepes, obesitat i patologies associades.

Especialista en nutrició i obesitat. Directora del Centre Mèdic de Cornellà.

Dctor. Ferran Padilla, Prevenció i tractament de les malalties del cor

Director de l’Àrea de Cardiologia. Hospital Universitari Mútua Terrassa. Metge Adjunt Hospital Vall d’Hebron, Barcelona, 2000-2005. Investigador al Laboratori de Recerca del Servei de Cardiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, 2000-2004. Metge Adjunt. Unitat Coronària. Servei de Cardiologia. Hospital Universitari de Bellvitge, 2005-2007. Membre de la Societat Catalana de Cardiologia; de la Societat Espanyola de Cardiologia; i de la Societat Europea de Cardiologia
http://www.ferranpadilla.com

Roberto García de la Torre, Problemas derivados de la Hipertensión riesgos y enfoque de tratamiento

Metge Cardiòleg, col.laborador científic sobre treballs d’aquest tema.

Dr. José Mª Cagigal Ulloa. Salud dental hoy mitos y cuidados nuevos tratamientos

Metge Odontòleg i Estomatòleg

Dr. Miquel Casals Andreu. Diagnóstico Precoz y Prevención del Cáncer de Piel

Comissió de servei en Fotobiologia i fototerapia a l’Hospital Clínic de Barcelona (Juliol 1994). Comissió de servei en Dermatitis de Contacte a l’Hospital del Mar de Barcelona (Septembre 1994).
Col·laborador Honorari del Departament de Medicina de la Facultad de Medicina de la Universidad de Sevilla, pels cursos acadèmics 1991-92, 1992-93, 1993-94 i 1994-1995.
Metge Consultor en Dermatologia de l’Institut Català de Serveis Mèdics (Girona) durant el període 1995-98.
Metge col·laborador de la Clínica Dermatològica Dermalas (Dr. Camps Fresneda) del Centre Mèdic Teknon (Barcelona) durant el període 1995-2000. Experiència en Làser dermatològic (Vascular, lesions pigmentàries, rejuveniment, fotodepil·lació)
Actualment, el Dr. Miquel Casals és el Coordinador del Servei de Dermatologia de l’Hospital General de Catalunya (Sant Cugat del Vallès), on hi treballa des del 1995, i així mateix, exerceix la professió en la seva consulta particular de Terrassa.

Marian Lorente

Llicenciada en Medicina i Cirurgia, Universitat de Navarra (1987). Doctora en Medicina i Cirurgia Universitat de Navarra (1991). Gestión Gerencial Hospitalaria EADA Escuela de Alta Dirección y administración (1993). Postgrau en Acupuntura aplicada al dolor articular i miofascial Universidad Internacional de Catalunya (2005). Postgrua d’Acupuntura Fundació Bosch-Gimpera. Universitat Barcelona. (2005). Màster d’Acupuntura. Fundació Bosch-Gimpera. Universitat de Barcelona (2006). Postgrau en Formació del Professorat Universitari. Universitat Internacional de Catalunya. (2007)
http://www.uic.es/ca/personal-page?id_user=mlorente

Enrique Lizaso Olmos. Como podemos afrontar la crisis que vivimos

Unnim, Director General Adjunto. Anteriorment Subdirector General de la Caixa de Terrassa. Responsable de la Red Comercial de esta Entidad.

Silvia Muñoz Escudé

Especialista en exploracions de trastorns vasculars. Membre de l’equip mèdic de diferents centres Hospitalaris. Mèdica resident en l’especialitat d’educació física i esports. Capitana de l’equip olímpic espanyol a les olimpíades d’Atenes i Pequín. Placa d’Honor de la RF espanyola d’Hoquei per haver jugat 200 partits internacionals. Medalla de bronze del consell superior d’esports.

Doctor Aureli Muñoz Vicèn

Especialista en Cirurgia General, Aparell Circulatori, Cirurgia Cardiovascular, Angiologia i Cirurgia Vascular.
http://www.qype.es/place/1042488-Aurelio-Munoz-Vicen-Terrassa

Dr. Miguel Jaime Fernández-Layos Elìas. Cáncer de colon

Especialista en cirurgía general y aparell digestiu a la Policlínica Tretón de Terrassa.

Manuel Muñoz

Diplomado superior en criminología por la UB
Agente tutor de los IES de Esplugas

Minerva Acebes

Psicóloga. Coordinadora de PQP’S al Centre d’Estudis ISOVERI en Espulgues.

Dra. Alicia Lozano

Dra. Alicia Lozano
25 anys d’experiència com Oncòloga Radioterapeuta
Treballa a l’ICO
Màster en cures pal·liatives

Manuel Giraldo

Director Sostenibilitat Agbar

Dr. Salvador Esteban Moreno, Expert en problemes de dolor en geriatria

Exdelegat de l' OMS, Consultor de la I.A.S.P

Ana Jesús Sotogrande

Homeópata-Naturópata

Assumpta Montellà, Historiadora i Escriptora

El seu primer llibre, La Maternitat d'Elna és un dels llibres més venuts a Catalunya

Dr. Josep Ullé Carreras

Especialista Reumatólogo